bema slide 1 Specialist in Packaging Solutions Bema BV bema slide 2 Eigen drukkerij, voorraad en transport Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van Bema

Wij zijn een confectie- en productiebedrijf en leveren onze verpakkingsproducten vooral aan de voedingsmiddelenindustrie. In 1990 zijn we begonnen als handelsbedrijf en de afgelopen jaren zijn wij steeds meer productiestappen zelf gaan uitvoeren. Naast specialistische producten voor de vleesverwerkende industrie leveren wij ook aan vis- en kaas verwerkende bedrijven. Door constant bezig te zijn met het uitbreiden van ons assortiment en het optimaliseren van de productieprocessen kunnen wij u een totaalpakket blijven bieden. Veel van onze processen zijn geautomatiseerd. Hierdoor kunnen wij een constante hoogwaardige kwaliteit garanderen.

Productie

Doordat onze producten in Nederland worden geproduceerd en wij werken met een 24/7 bezetting, zijn wij erg flexibel in hoeveelheden, levertijden en afmetingen.

Wij hebben diverse productieruimten waar:

– Vacuüm- en krimpzakken worden vervaardigd;
– Kunstdarmen, vacuüm- en krimpzakken worden bedrukt;
– Kunstdarmen worden opgestroopt en afgebonden;
– Folie wordt versneden.

We blijven uitbreiden om te kunnen blijven voldoen aan de wensen van onze klanten. In onze compleet uitgeruste industriële slijperij kunnen uw messen met de meest moderne CNC gestuurde slijpmachines geslepen en gereinigd worden. Ons magazijn beschikt over meer dan 5.000 palletplaatsen waardoor wij in staat zijn een groot gedeelte van onze producten uit voorraad te leveren.

Drukkerij

Wij kunnen ook de grafische vormgeving en bedrukkingen van uw verpakkingsmaterialen in eigen beheer verzorgen.  Met onze 8+8 full colour UV-drukmachines kunnen wij hoge kwaliteit bedrukkingen bij minimale levertijden realiseren. Wij bedrukken kunstdarmen al vanaf 1.000 m per ontwerp.

Transport

Snelle levering nodig? Bestellen van onze producten gaat via uw NextDeli account heel gemakkelijk en omdat wij het transport in eigen beheer hebben kunnen wij in heel West-Europa binnen 24 uur leveren. U kunt met ons ook afspraken maken over wekelijks terugkerende leveringen op een door u gewenste moment.

Productaanbod Bema

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren