Van Hessen • Leidende wereldspeler in natuurdarmen Van Hessen Van Hessen Constante kwaliteit en veiligheid Van Hessen Ambachtelijk topresultaat voor worstmakers Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van van Hessen

Van Hessen is de leidende wereldspeler op het gebied van inkoop, verwerking en distributie van natuurdarmen, vleesproducten en farmaceutische producten. Dankzij onze wereldwijde exploitatie van darmlokalen in slachterijen is Van Hessen in staat om zoveel mogelijk local for local te opereren en een constante stroom grondstoffen veilig te stellen.

Wij bieden een divers productportfolio bestaande uit hoogwaardige natuurdarmen; schapendarmen, varkensdarmen runderdarmen, veteinden en na-einden. Al onze darmen hebben een zeer constante kwaliteit, laten zich gemakkelijk vullen en dragen hierdoor bij aan een heerlijke, eerlijke en ambachtelijk worst. Onze natuurdarmen halen het beste in elke worst naar boven! Waarom? De natuurdarmen zorgen ervoor dat de worsten er verser en lekkerder uitzien, ze super mals blijven bij het bereiden en daarnaast bieden ze een onverslaanbare bite!

Schapendarmen

Onze natuurlijke schapendarmen zijn perfect voor fijne emulsies of grove worstdeeg, zoals gekookte, gerookte of verse worst. Elke schapendarm is doorschijnend wit voor een glanzende, professionele uitstraling. We bieden lange en extra lange einden aan voor maximale efficiëntie tijdens de verwerking. Schapendarmen worden gebruikt voor de beste worsten zoals: Wieners, Knakworst, Chipolata, Merguez, Nürnberger Bratwurst, Bockwurst en Frankfurters.

Varkensdarmen

Onze varkensdarmen zijn ideaal voor verse, gerookte en droge worsten. De uniforme maat en vorm zorgen voor consistentie en minimaal verlies. Onze varkensdarmen hebben ze een zachte en stevige bite en bieden precies de juiste weerstand. De darmen zijn transparant, zodat ze de kwaliteitsingrediënten van de worst goed benadrukken. Varkensdarmen worden gebruikt voor tal van worstsoorten zoals grillworst, Bockwurst, Boudin Blanc/Noir, Chorizo, gekookte worst, Pepperoni, Italiaanse worst en Bratwurst.

Runderdarmen

Onze runderdarmen halen het beste uit traditionele ringvormige worsten of worsten met een grote diameter. Met een stevige bite en uniforme vorm en grootte, kunnen klanten elke keer een gedurfde, smaakvolle en consistente ervaring verwachten. Er kan gekozen worden uit een dikwandige traditionele look of een vetvrij, naadloos omhulsel, net wat het beste bij het product past. Runderkappen worden gebruikt voor Capocolla, kalfsworst, grote Bologna, Libanon en gekookte salami. Runderkrans-darmen worden gebruikt voor ring Bologna, ringleverworst, Mettwurst, Poolse worst, bloedworst, Kishka en Holsteiner. Rechte runderdarmen kunnen worden gebruikt voor worst in Leona-stijl, alle andere soorten Bologna, droge en halfdroge cervelaten, droge en gekookte salami en kalfsworst. 

Productaanbod Van Hessen

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren