Casa Reinders Van paddestoelenkraam naar de worstenkraam Casa Reinders Casa Reinders Franse Aperitief worsten uit de Haute Loire Casa Reinders Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van Casa Reinders

Van paddestoelenkraam naar de worstenkraam

Wij zijn een familiebedrijf dat in 2007 begonnen is met het verkopen van verse paddestoelen op de buitenmarkt van ’s-Hertogenbosch.  Sinds 2011 is deze hobby uit de hand gelopen en hebben we ons ontwikkeld tot een leverancier met vele andere producten, waaronder de Franse worsten. We zijn in 2011 gestart met kleine hoeveelheden en tegenwoordig zijn de worsten niet meer weg te denken!

Franse Aperitief worsten uit de Haute Loire

Onze Franse worsten komen uit de Haute Loire, net boven de Ardèche. Dit deel van Frankrijk als ook de streek Rhône-Alpes met al centrum Lyon, zijn van oudsher bekend om hun mooie en goede kwaliteit worsten. Veel familiebedrijven in deze streken hebben zich al in de 19de eeuw enkel gespecialiseerd in het maken van droge worsten en hammen. Onze leverancier is een 25 jaar oud familiebedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in het fabriceren van droge worsten. Dit niet zonder succes, veel van de worsten zijn bekroond met in Frankrijk hooggewaardeerde kwaliteitsmedailles.

Productaanbod Casa Reinders Franse Worsten

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren