Banner 1 Verrassend. Verrukkelijk. Vegan. Angelice Banner 2 Ambachtelijk bereid Banner 3 Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van Angelice

Verrassend. Verrukkelijk. Vegan.

IJs van niets anders dan 100% plantaardige, lactosevrije en pure ingrediënten. Ambachtelijk bereid, zoals ze dat in Italië doen. En met smaken… alsof er een engeltje op je tong danst. IJs dat gelato mag worden genoemd. Dus veel lekkerder, fijner van structuur en met een lager vetpercentage dan roomijs. Die bijzondere gelato wordt in Nederland gemaakt en heeft de naam Angelice. En Angelice is nu voor iedereen bereikbaar. Gewoon, bij de betere ijssalons en restaurants.

Ambachtelijk bereid met de allerbeste vegan ingrediënten.

Volgens Italianen – en zij kunnen het weten – is het maken van verrukkelijke gelato een combinatie van scienza en arte. Wetenschap en kunst, in een perfecte balans. Angele Jehee en haar team voegen hier amore aan toe. Liefde, voor alles wat leeft. Vandaar de 100% plantaardige ingrediënten. Hiermee maken ze gelato in verrassende smaaksensaties. Die dus ook nog eens vegan zijn. Deliciously vegan, welteverstaan.

Productaanbod Angelice

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren