Nice to Meat Nice to Meat Vlees van unieke en bijzondere rassen Hoge kwaliteit standaard voor alle producten Van speciaal geselecteerde duurzame boeren Pijl links Pijl rechts

Nice to Meat

Professionele selectie en vakmanschap

Nice to Meat is voortgekomen uit een traditionele kwaliteitsslagerij. In deze ambachtelijke omgeving wordt het professioneel selecteren, bewerken en distribueren van vlees al meer dan 120 jaar beschouwd als een kunst. Onder het motto ‘Meat is Art’ houden we consequent vast aan die traditie van vakmanschap.

Hoge en constante kwaliteit

Nice to Meat garandeert een zorgvuldig geteste productkwaliteit, bewerking en aflevering van het vlees onder de wettelijk vereiste hygiënische condities (IFS Higher Level). De voortdurende kwaliteitscontrole begint bij de bron, de selectie van het vlees, en gaat door tot het eind van het bewerkingsproces. Daarnaast worden wekelijks productmonsters genomen en vindt maandelijks een grote, onverwachte inspectie plaats door het onafhankelijke kwaliteitscontrolebureau, waarbij verscheidene monsters worden genomen.

Ons motto: MEAT IS ART

Onze passie en liefde voor vlees komt terug in ons doel; u thuis voorzien van de beste kwaliteit vlees van unieke rassen.

Productaanbod Nice to Meat

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren