Roodbonter Melk van eigen koeien Roodbonter Kaas Roodbonter Door minder melkgift romiger van smaak Roodbonter Boer Evert Fokker Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van RoodBonter

Melk van eigen koeien

Kaas maken van de melk van onze eigen koeien, dat was onze droom. Een kaas die echt helemaal eigen is. Waarvan we weten dat die 100% natuurlijk is en die een unieke volle romige smaak heeft. Sinds een paar jaar is die droom werkelijkheid en maken wij onze eigen kaas van de melk van onze eigen RoodBonter koeien.

Door minder melkgift romiger van smaak

We melken de koeien zelf en hun romige en eiwitrijke melk vormt de basis van onze RoodBonter kaas. RoodBonter koeien geven weliswaar minder melk maar is daardoor veel romiger van smaak. Dat komt door het ras maar ook door de uitstekende verzorging en het Zwammerdams gras wat we ze dagelijks geven. Tel daar ambachtelijk handwerk, veel liefde, aandacht en passie bij op en je krijgt de lekkerste Hollandse kaas die er is. Romig, vol van smaak en minder zout.

Boer Evert Fokker

Evert Fokker groeide letterlijk op tussen de kaas en de koeien en ontwikkelde al op een jonge leeftijd een passie voor het boerenleven en voor kaas. Inmiddels staat hij als derde generatie aan het hoofd van zijn bedrijf Korver Kaas, een echt familiebedrijf. Evert is de enige boer in Nederland die ook kaashandelaar is en andersom. Dierenwelzijn staat bij ons bovenaan. We hebben koeienmatrassen, massageborstels en de dieren krijgen geen preventieve antibiotica. RoodBonter rijpt in een natuurpakhuis waarin de temperatuur schommelt, deze manier van rijpen zorgt voor een nog vollere en betere smaak.

Productaanbod Roodbonter Kaas

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren