Le Serviteur Bakkerij Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van Le Serviteur Bakkerij

Bakkerij-lekkernijen

Le Serviteur Bakkerij is een middelgrote ambachtelijke bakker van eerlijke en lekkere koude en warme bakkerij-lekkernijen die worden geproduceerd uit de beste grondstoffen.
In 1947 gestart onder de naam Van de Looveren bakkerij, met een banketbakkerij in Helmond en later met diverse vestigingen in en rondom Eindhoven. In 2012 is de bakkerij uitgebreid en is de naam “Le Serviteur Bakkerij” ontstaan. Vanaf dat moment is het bedrijf zich gaan toeleggen op de directe levering aan slagers, bakkers, delicatessenzaken, lunchrooms, foodtrucks en andere vormen van speciaalzaken.

Worstenbroodjes, muffins en kersentaartjes

Een van de toppers is al tientallen jaren het ambachtelijke en met de hand geproduceerd worstenbroodje. Dit extra grote worstenbroodje heeft een smaakvolle 100% gehaktvulling met toevoeging van een uitgebalanceerde kruidenmelange.
Hardlopers zijn onze smaakvolle muffins. Zoals de smeuïge appel muffin, de heerlijke kersen-kruimel en chocolade muffin. Allen verpakt in de originele Italiaanse Panettone-hulsjes. Ook erg geliefd zijn de appel- en kersentaartjes, die hun weg vinden naar de kieskeurige consument via delicatessenwinkels, bakkers, lunchrooms en cateraars. Voor de broodjeszaken hebben wij een exclusieve lijn ontwikkeld met drie smaakvolle knapperige broodjes die zeer succesvol zijn door hun stijlvolle afmeting, versheid en smaakbeleving. Al met al, heerlijke producten om je vingers bij af te likken.

Productaanbod Le Serviteur Bakkerij

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren