Ambachtelijke zuivel De Smaak van Hier Korte zuivelketen Puur en smaakvol Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van De Smaak van Hier

Ambachtelijke zuivel

De Smaak van Hier is een onderneming die, in een samenwerking met een aantal boerderijen, zuivel produceert en verkoopt. De Smaak van Hier is in 2017 ontstaan op de Piet van Meintjeshoeve in Heukelom. Inspiratieboer Rob Denissen werd hier initiator van de Smaak van Hier. Vanuit zijn bedrijf startte hij een zoektocht om de meest circulaire boer van Nederland te worden. Hij ontdekte dat hij met de melk van zijn eigen melkveehouderij niet langer op wilde gaan in de grote melkplas. Zo ontstonden in 2017 de eerste zuivelproducten van De Smaak van Heukelom. De totale zuivelcollectie komt momenteel tot stand door de samenwerking van vier vooruitstrevende, duurzame melkveehouders uit Bladel, Heukelom, Raamsdonk en Reek. De zuivel in de fles is afkomstig van de boerderij wiens plaatsnaam op de verpakking staat. De zuivelproducten worden ambachtelijk gemaakt.

Korte zuivelketen

De Smaak van Hier heeft een duidelijke missie en toont eigenaarschap voor het creëren van een toekomstbestendige gewaardeerde korte zuivelketen. De producten die onze naam mogen dragen bevatten eerlijke, smaakvolle zuivel die op een transparante manier geproduceerd is. We gaan voor zo lokaal en duurzaam mogelijk in alle aspecten van onze bedrijfsvoering. We waarderen mens, dier en milieu en we vragen al onze partners en klanten hetzelfde te doen.

Puur en smaakvol

De Smaak van Hier heeft een overzichtelijk, uitgebreid en zeer smakelijk assortiment. Daarbij heeft iedere boer zijn of haar eigen specialisatie in de diverse producten. De Smaak van Hier collectie bestaat uit diverse melkdranken, yoghurts, vla’s en papsoorten, kwarkproducten en luxe desserts. Stuk voor stuk met passie gemaakt, vol en mild van smaak. Gemaakt met de melk van de koe, zoals die het van nature geeft. Dus ongefilterd en niet gehomogeniseerd, met alle goede bouwstoffen van de melk er nog in. Puur en smaakvol.

Productaanbod De Smaak Van Hier

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren