Pieter van Meel Jagerspassie Pieter van Meel Pieter van Meel Trotse leverancier van vooraanstaande klanten Pieter van Meel Jagerspassie Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van Pieter van Meel

Onze passie

Het verhaal van Pieter van Meel Wild & Gevogelte begint bij een man die veertig jaar geleden zijn passie volgde. Pieter van Meel speelde als kind tussen de kippenfokkerijen en een kippenslachterij omdat daar in de jaren ’60 de lagere school van zijn dorp stond. Hij groeide op in de polder ten noorden van Amsterdam dat toen bekend stond om de talrijke poeliersbedrijven die er waren gevestigd. Pieter van Meel kwam spelenderwijs alles te weten van kippen houden, fokken, vangen, slachten en panklaar maken. Hetzelfde gold voor de jacht op polderhaas en wilde eend. Ook als beginnend jager was hij een snelle leerling.

Onze trots

Pieter van Meel Wild & Gevogelte heeft een groot deel van de keten zelf in de hand. De topleveranciers worden jaarlijks door onze inkopers bezocht. De dieren worden in vel en veren ingekocht om de versheid van de producten te kunnen garanderen. In de geconditioneerde en goed geoutilleerde productiehallen worden de dieren geplukt, gevild en verwerkt tot heerlijke vleesproducten die worden geleverd aan slagerijen, hotels en restaurants in Amsterdam en in de wijde omgeving. Met trots levert Pieter van Meel Wild & Gevogelte ook aan enkele topkoks verderop in het land.

Onze specialiteit

Pieter van Meel Wild & Gevogelte staat bekend om zijn productkennis. Kwaliteit van het vlees kunnen zien en voelen en de structuur van het vlees kunnen ‘lezen’ zodat de wild- en poelierproducten met precisie kunnen worden uitgesneden, zijn ambachtelijke vaardigheden die door jarenlange ervaring zijn opgedaan. Deze vakkennis is de basis van onze service.

Productaanbod Pieter van Meel

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren