Paul van Trigt Worst- en specialiteitenkennis op topniveau Paul van Trigt Paul van Trigt sfeerbeeld 3 Worst en specialiteiten kennis op topniveau Foto: Michel Zoeter Paul van Trigt Paul van Trigt sfeerbeeld 4 Foto: Michel Zoeter Paul van Trigt sfeerbeeld 2 Foto: Michel Zoeter Pijl links Pijl rechts

Het verhaal van Paul van Trigt

Gouden recepten en waardevolle praktijkadviezen

Paul van Trigt, tweevoudig winnaar van de prestigieuze Gouden Slagersring is bekend als worst- en vleeswarendeskundige. Hij geeft advies op het gebied van kwaliteitsverbetering en productontwikkeling. Ook verzorgt hij opleidingen zoals de opleiding tot Meester Worstmaker en gecertificeerd productkeurmeester.

In navolging op zijn eerdere boek Charcuterie- 50 innoverende recepten, schreef Paul van Trigt Charcuterie 2, ingegeven door de vraag naar meer kennis over worst- en vleeswarenbereiding.

Dit praktijkboek van ruim 670 pagina’s en ca. 350 recepten, is rijk geïllustreerd en overzichtelijk gerangschikt. Het is samengesteld op basis van vele jaren praktijkervaring en literatuurstudie. Met beschrijvingen van traditionele technieken, klassieke en vernieuwde recepten is het ambacht ook ‘geborgd ’ voor toekomstige generaties worst- en vleeswarenmakers. Bijzonder in dit handboek zijn de foutenanalyses, onontbeerlijk om tot een optimaal product te komen!

Met Charcuterie2 bent u in staat om zelf smaakvolle en ambachtelijke kwaliteitsproducten te bereiden en uw vakmanschap te verrijken.

Productaanbod Paul van Trigt

NextDeli gebruikt cookies om te zorgen dat de website zo soepel mogelijk draait. Door deze site te blijven gebruiken, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Accepteren